Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Azonnali figyelmeztetés!!!
  2016-12-30 16:12:29, péntek
 
  Azonnali figyelmeztetés1 mikrohullámú energianyalábok érték el tegnap a Földet, amik azóta is még sosem látott globális
így néz ki alapesetben
folyamatos hullámzásban vannak. Ilyen mértékű mikrohullámú energiát nem dokumentáltunk még, és akárhogy is keresgélek az interneten senki (pár megszállott klímakutatót leszámítva) nem közöl információt róla. EGY ISMERETLEN FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ FOLYAMATOS MIKROHULLÁMÚ TÖLTÉS HULLÁMZIK VÉGIG A BOLYGÓN GLOBÁLIS MÉRETBEN!
Azonnali figyelmeztetés 2: a Hold nem a megszokott pályán helyezkedik el, valamiért teljesen a csillagtérképek ellen megy. Fogalmunk sincs róla mi okozza az eltérést, de annyi biztos: NEM SZABADNA MÁSHOL LENNIE HISZ ÉVEZREDEK ÓTA FIGYELJÜK.
Valami mintha mindent eltolna a megszokottól ellentétes irányba, és egyre többen panaszkodnak álmatlanságra, betegségre, aluszékonyságra. Valami van a mágneses terünkben.
Miért is lényeges ez?
A MIMIC (mikrohullámú háttérzaj érzékelő), egy megfigyelési algoritmus, amivel könnyebben előrejelezhetőek a trópusi viharok, a globális környezeti tényezői illetve ez méri a mikrohullámú energia érkezését és mértékét egy műhold segítségével. Ami most látható az nem egy számítógépes hiba. A víz felületét vizsgálják igazából és így kimutatható a visszaverődés. Ami fontos, hogy az energiarészecskék tegnap óta folyamatosan hullámzanak keresztül a bolygón amit ugyan nem tudni miért történik, sőt nem történt még ilyen de erő-ellenerő. Ha valahonnan energia érkezik, azt valahol valami el is fogja nyelni és ugyanolyan erővel visszahat. Van nekünk egy magunk a bolygó közepén ami mágneses teret és meleget is ad. Ha túl sok űrből érkező mikrohullámú energiát nyel el (nagyobb Napkitörések esetén), nem tudja tovább raktározni azt a felesleges energiát így földrengés és egyéb geológiai folyamatok útján kiadja magából a feltöltött részecskéket. Ilyen mértékű sugárzás nem éppen természetesnek mondható, még sosem láttunk ilyet és egyenlőre senki nem tudja a kiváltó okát. Azonban a kiváltó oknál is fontosabb lehet a hatás amit ezáltal kivált.
Valami elektromagnetikus spektrumot generál alsó és felső hullámrésszel, ami nem más, mint egy FREKVENCIA (folyamatosan ismétlödő jel egy megadott Hz számon, ami még érdekesebbé teszi, hiszen a mikrohullámot is alapjában véve csak frekvencia szinten vagyunk képesek befogni. Hullám a hullámon belül). Csak úgy a természet nem generál elektromágneses spektrumot és ha generál is azt nem globális méretben teszi, hiszen logikátlan lenne . 2016.12.19 óta tart a a folyamat és szinte senki sem dokumentálja, mintha természetes lenne, hogy egy globális mikrohullám saját frekvencián rezeg és ismétlödő időközönként összeérnek a töltések. Ez egy hullám.
S alakban hullámzik, tehát az egész bolygót érinti. Valami tegnap óta jelet közvetít és hatalmas mikrohullámú energiát küld a légkörünkbe. Ez a vulkánokra, mélytengeri törésvonalakra valamint a rádiófrekvenciákra is hatással van csak úgy mint a mi frekvenciánkra. A mikrohullámú energia interferenciát hoz létre, így szinte mindent képes megzavarni ami hullámhosszon (HZ, MHz) műkődik és ezalól az agyunk se kivétel. Olyan nincs, hogy ez az energiahullám csakúgy feltűnik és globálisan érinti az egész Földet. Ha megis nő a mikrohullámú vagy bármilyen más frekvenciájú energia mértéke az a Föld forgásának köszönhetően, mindig egy adott területet érint de sosem globálisan!
Valami elkezdte kibocsátani magából a sugárzást és nem szűnik meg a töltődés. Megpróbálok többet is kideríteni róla még ma, de hidd el: A TERMÉSZETBEN NINCSENEK VÉLETLENEK, NINCSENEK FELESLEGES FUNKCIÓ NÉLKÜLI DOLGOK. HA VALAMI ELKEZDETT EGY FREKVENCIÁN REZEGNI ANNAK OKA VAN VALAMI KIBOCSÁTJA.
Mondjak még érdekesebbet? Nézd meg a mikrohullám s alakban való folyamatos vibrálását és ezt a szívverés frekvenciájáról készült képet.Valami elkezdte belüktetni a mágneses teret a Földön. Azthiszem, most kezdődik a Váltás. Minden pólust fog váltani valószínűleg.

Forrása: Link
További fontos információk itt érhetőek el:
Link
Link
Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: előrejelezhetőek, csillagtérképek, frekvenciájáról, aluszékonyságra, elektromágneses, energianyalábok, dokumentáltunk, törésvonalakra, természetesnek, frekvenciánkra, figyelmeztetés, interferenciát, energiahullám, mikrohullámot, hullámrésszel, álmatlanságra, visszaverődés, hullámhosszon, mikrohullámú, megfigyelési, valószínűleg, megszokottól, panaszkodnak, természetben, időközönként, részecskéket, napkitörések, folyamatosan, dokumentálja, segítségével, számítógépes, köszönhetően, frekvenciájú, klímakutatót, érdekesebbet, hullámzásban, interneten senki, megszokott pályán, csillagtérképek ellen, megszokottól ellentétes, mágneses terünkben, megfigyelési algoritmus, trópusi viharok, globális környezeti, mikrohullámú energia, műhold segítségével, számítógépes hiba, energiarészecskék tegnap, bolygón amit, bolygó közepén, felesleges energiát, feltöltött részecskéket, ISMERETLEN FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ FOLYAMATOS MIKROHULLÁMÚ TÖLTÉS, HULLÁMZIK VÉGIG BOLYGÓN GLOBÁLIS MÉRETBEN, SZABADNA MÁSHOL LENNIE HISZ ÉVEZREDEK ÓTA FIGYELJÜK, TERMÉSZETBEN NINCSENEK VÉLETLENEK, NINCSENEK FELESLEGES FUNKCIÓ NÉLKÜLI DOLGOK, VALAMI ELKEZDETT EGY FREKVENCIÁN REZEGNI ANNAK OKA VAN VALAMI KIBOCSÁTJA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Minden szülő a lényével nevel.  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Két tekintet van  A végzet az  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Beney Zsuzsa - Tavasz  A Föld napja  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata  A Gömb  Gárdonyi Géza - Április végén  Mosolyogtál már ma?  Becsüld meg azt amid van,...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gaál Viktor gondolata  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Az elfogadásnak...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Alvó cica  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a jó az alvásban.  A fák lelke  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Jó éjszakát  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A fák lelke  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Maradék idő 
Bejegyzés Címkék
interneten senki, megszokott pályán, csillagtérképek ellen, megszokottól ellentétes, mágneses terünkben, megfigyelési algoritmus, trópusi viharok, globális környezeti, mikrohullámú energia, műhold segítségével, számítógépes hiba, energiarészecskék tegnap, bolygón amit, bolygó közepén, felesleges energiát, feltöltött részecskéket, kiváltó okát, kiváltó oknál, hatás amit, hullámon belül, globális mikrohullám, egész bolygót, energiahullám csakúgy, egész Földet, mikrohullámú vagy, adott területet, szívverés frekvenciájáról, mágneses teret, előrejelezhetőek, csillagtérképek, frekvenciájáról, aluszékonyságra, elektromágneses, energianyalábok, dokumentáltunk, törésvonalakra, természetesnek, frekvenciánkra, figyelmeztetés, interferenciát, energiahullám, mikrohullámot, hullámrésszel, álmatlanságra, visszaverődés, hullámhosszon, mikrohullámú, megfigyelési, valószínűleg, megszokottól, panaszkodnak, természetben, időközönként, részecskéket, napkitörések, folyamatosan, dokumentálja, segítségével, számítógépes, köszönhetően, frekvenciájú, klímakutatót, érdekesebbet, hullámzásban, frekvencián, természetes, kimutatható, kibocsátani, érdekesebbé, mikrohullám, információk, mélytengeri, hullámzanak, légkörünkbe, megpróbálok, alapesetben, megszállott, információt, helyezkedik, algoritmus, spektrumot, megzavarni, frekvencia, ellentétes, interneten, betegségre, könnyebben, vulkánokra, keresgélek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2590
  • e Hét: 13208
  • e Hónap: 24222
  • e Év: 130366
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.